Bertemu Jodoh

Senarai bertemu jodoh ini adalah maklumat peserta cari jodoh baitulmuslim.com yang memaklumkan kepada kami bahawa mereka telah bertemu jodoh. Jumlah ini hanyalah sebahagian kecil dari jumlah yang sebenar. Maklumat peribadi mereka tidak dinyatakan di sini kerana menjaga privacy.

Kami akan postkan sedikit cenderamata kepada mana-mana pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. http://baitulmuslim.com/content/makluman-telah-bertemu-jodoh-di-baitulmuslimcom
Harap Maklum.

Tajuk Penerangan Tarikh
Pengumuman Bertemu Jodoh

Alhamdulillah. Kami telah mendapat khabar gembira dari seorang peserta baitulmuslim.com yang telah mendirikan rumah tangga mereka baru-baru ini. Dia dan pasangan telah bertemu melalui baitulmuslim.com. Kami ucapkan tahniah atas baitulmuslim yang di bina dan moga baitulmuslim ini kekal hingga ke syurga. Berikut merupakan sebahagian dari mesej panjang yang telah di beri olehnya kepada pihak kami.

"Alhamdulillah,  terima kasih kepada pihak baitulmuslim atas usaha platform
yang baik untuk bertemu jodoh. Doakan kami dunia akhirat. Terima kasih
"

23/03/2017
Telah Bertemu Jodoh Disini

Alhamdullilah pada petang ini inbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah mendirikan rumahtangga , kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

07/03/2017
Laporan Bertemu Jodoh

Alhamdullilah semalam inbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com, kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

05/03/2017
Pengumuman Bertemu Jodoh

Alhamdulillah. kami menerima perkhabaran gembira dari ahli baitulmuslim.com yang telah berkahwin melalui baitulmuslim.com. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan ini. Moga baitulmuslim yang di bina kekal hingga ke syurga. Kami ucapkan barakallahulakuma wa barakah alaikuma wal jama'a bainakuma fil khair kepada pasangan ini.
Sepotong hadis kami bawakan sebagai peringatan bersama.
“Jika seseorang menikah, maka ia telah menyempurnakan separuh agamanya. Karenanya, bertakwalah pada Allah pada separuh yang lainnya.” (HR. Al Baihaqi)"

01/03/2017
BERTEMU JODOH

Alhamdulillah. Kami menerima perkhabaran gembira dari ahli baitulmuslim.com yang telah berkahwin melalui baitulmuslim.com. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan ini. Moga baitulmuslim yang di bina kekal hingga ke jannah.

28/02/2017
Pengumuman Bertemu Jodoh

Alhamdullilah sebentar tadi inbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah bertemu jodoh , kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

25/02/2017
Bertemu Jodoh

Alhamdullilah sebentar tadi inbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah bertemu jodoh , kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

18/02/2017
Bertemu Jodoh

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Hari ini kami menerima perkhabaran gembira dari pasangan yang telah berkahwin melalui baitulmuslim.com. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan ini. Moga baitulmuslim yang di bina kekal hingga ke syurga.

15/02/2017
Hebahan Bertemu Jodoh

Alhamdullilah malam ini inbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah bertemu jodoh , kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

11/02/2017
Pengumuman Bertemu Jodoh

Alhamdullilah pada pagi sabtu iniinbox kami menerima berita gembira, calon baitulmuslim.com telah memberitahu kami bahawa mereka telah bertemu jodoh dan telah delete akaun beliau dari sistem kami, kami di baitulmuslim.com mendoakan semoga baitulmuslim yang dibina kekal ke syurga inshaallah.

11/02/2017

Pages