fbpxcari jodoh | Bertemu Jodoh

Bertemu Jodoh

Kami akan poskan satu cenderamata kepada pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Klik sini untuk mengisi makluman bertemu jodoh.


Bertemu Jodoh
11/06/2014

Assalamualaikum….

 

Alhamdulillah, semalam kami terima satu lagi email gembira  dari calon baitulmuslim.com. Beliau memberitahu bahawa telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com dan bakal mendirikan mahligai keluarga muslim tidak lama lagi. Ini email dari beliau.

 

Assalamualaikum,

Saya xxxxx ingin meminta jasa baik pihak tuan/puan untuk meminta background  theme web baitulmuslim ni. Tujuan saya adalah untuk merekabentuk kad jemputan  sempana perkahwinan saya. Untuk pengetahuan pihak tuan/pihak. Saya bertemu dengan bakal isteri saya  melalui laman web baitulmuslim ini. Saya dan bakal isteri akan melangsungkan  perkahwinan pada bulan xxxxxx  xxxxx. Sempena perkenalan kami berdua melalui baitulmuslim, saya ingin mereka bentuk  kad jemputan seperti theme yang ada pada web baitulmuslim.com  ni. Tetapi akan  ada sedikit pengubahahsuai bagi menyesuaikan untuk membentuk kad jemputan  kahwin.

Diharap pihak tuan/puan dapat memberi kerjsama.

 

Terima Kasih

 

xxxxx.

 

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini dari kami team baitulmuslim, barakallah.

Bertemu Jodoh
09/06/2014

Assalamualaikum,

Kami terima lagi email daripada calon baitulmuslim yang dihantar pada kami :

 

assalamualaikum. alhamdulillah syukur saya maklumkan saya sudh selamat dinikahkan bersama pasangan yang saya taaruf daripada baitulmuslim pada xxxx lepas. terima kasih kepada baitulmuslim dan terutama skali Allah SWT..alhamdulillah.. :)   Alhamdulillah. Tahniah daripada crew baitulmuslim.com. :)     Admin baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
04/06/2014
Kami terima email lagi daripada calon baitulmuslim :   " Syukur, sudah ketemu cik puan peminjam tulang rusuk saya dari senarai tuan/ cik puan. Rezeki kami sekeluarga dapat menunaikan umrah dalam satu rombongan dengan keluarga bakal isteri awal xxx . Kenal mengenali keluarga masing-masing sepanjang xx hari di sana, kami tak sempat bertukar kata-kata, sekadar bertukar senyum ketika berselisih di dewan makan.   Alhamdulillah, keluarga kami bersetuju untuk bertukar dulang hantaran penghujung xxxx . Walaupun tidak bercinta, lebih selesa berkawan,kami bersetuju untuk bernikah kerana Allah swt dan sunnah rasulNya. Insya Allah, majlis kami di penghujung xxxx nanti.   Walaupun bukan kisah cinta di bumi anbia,yang pasti ianya pemberian dari sebaik-baik dan sehebat-hebat perancang. Kami bersyukur, melalui ikhtiar dan usaha pihak tuan/cik puan menyediakan platform Baitul Muslim dapat memberi ruang tambahan untuk peserta saling berkenalan.   Kami doakan peserta yang lain bertemu pasangan. Jangan putus bergantung harapan dengan Allah.     Jazakallah untuk tuan dan cik puan dari kami   Admin baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
04/06/2014

Assalamualaikum,

 

Kami terima email daripada calon baitulmuslim. Ini email beliau :

 

Assalamualaikum w.b.t   Untuk pengetahuan pihak baitulmuslim, saya telah pon diijabkabul dengan  pasangan yang saya temui dalam baitulmuslim pada xxxxx yg lepas.   Disini sy ingin mengucapkan terima kasih kerana telah menjadi satu  cabang usaha untuk saya bertemu dengan jodoh saya. Saya mendoakan pihak  baitulmuslim bersama crew dimurahkan rezeki dan diberkati Allah S.W.T.   Alhamdulillah pada pasanagn tersebut. Kami doakan agar mereka dalam barakah Allah.   Admin baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
01/06/2014

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, kami menerima berita gembira dari seorang calon baitulmuslim sekejap tadi. Beliau memberitahu bahawa telah bertemu jodoh melalui baitulmuslim.com dan bakal mendirikan mahligai keluarga muslim tidak lama lagi. Ini email yang kami terima dari beliau.

 

Alhamdulilah...Saya ingin mengucapkan terima kasih kerana mewujudkan Baitul  Muslim sebagai medium dalam usaha pencarian jodoh yang Islamik.  Saya (xxxxxxxxx) telah menemui jodoh di BM ini dan  telah  pun bertunang baru-baru ini setelah melalui proses perkenalan sejak xxxxx  tahun xxxx yang lalu.

 InsyaAllah, hasil daripada perbincangan kedua belah pihak keluarga, kami  bakal bernikah hujung tahun nnti insyaAllah. Justeru, saya ingin agar pihak Baitul Muslim menutup akaun BM saya.

Doakan kebahagiaan kami dan diharapkan agar ramai lagi yang akan menemui  jodoh di platform BM ini.

 

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini dari team baitulmuslim. Barakallah.

Bertemu Jodoh
18/05/2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, lagi bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Sebentar tadi kami telah menerima email dari calon baitulmuslim memberitahu mereka telah bertemu jodoh dan bakal mendirikan mahligai kelurga muslim tidak lama lagi. Ini email yang kami terima dari calon tersebut.

 

Assalamualaikum. Saya nak tutup akaun ini kerana saya telah pun bertemu jodoh  dan akan bernikah tidak lama lagi.

Saya temui jodoh melalui bm. Terima kasih. 

 

Alhmdulillah, tahniah buat pasangan ini dari kami team baitulmuslim. Barakallah.

 

Bertemu Jodoh
17/05/2014

Assalamualaikum...

Alhmdulillah, petang tadi kami menerima lagi satu email gembira dari calon baitulmuslim. Calon baitulmuslim lagi bertemu jodoh melalui medium baitulmuslim. Ini email yang kami terima dari calon tersebut.

 

Assalamualaikum admin..alhamdulillah saya dh jumpa jodoh saya guna baitul  muslim nie..terima kasih kerana telah membantu saya dlm perkara nie..

 

So saya nak mintak jasa baik admin untuk tolong tutup akaun saya nie..

 

terima kasih, xxxxxx

 

Alhamdulillah, lagi bertemu jodoh. Tahniah buat pasangan dari kami team baitulmuslim. Barakallah.

 

 

Bertemu Jodoh
17/05/2014

Assalamualaikum.....

 

Alhamdulillah, di pagi ini kami menerima berita gembira dari calon baitulmuslim. Calon ini bakal mendirikan mahligai keluarga muslim. Ini email yang dihantar oleh calon kepada kami.

 

Assalam..kepada warga kerja baitulmuslim..saya ingin mengucapkan terima kasih dan setinggi2 penghargaan kerana saya telah bertemu jodoh disini..alhamdulillah..dengan izinnya kami akan melangsungkan perkahwinan x lama lagi..

Pertemuan secara x sengaja di baitulmuslim..bakal suami pon adalah salah seorang daripada user membuahkan perkenalan yang x disangka selepas seminggu berchit chat..

Alhamdulillah saya juga menjemput warga baitulmuslim untuk menghadiri majlis saya di sebelah lelaki iaitu di xxxxxx xxxxxxx xxxx xxxxxx .xxxxx xx xx/x..pada xxxxxx..kerana majlis saya akan diadakan di xxxxxxxx pada hjg bulan ini.... thniah kepada krew baitulmuslim..semoga ramai lagi yang akan bertemu jodoh disini!

  Alhamdulillah, tahniah buat pasangan dari kami team baitulmuslim dan barakallah buat mereka berdua.  
Bertemu Jodoh
06/05/2014

Assalamualaikum, 

Baru-baru ini, kami menerima email dari seorang ahli di baitulmuslim.com. Dia mengucapkan terima kasih pada baitulmuslim.com. Ini merupakan email daripada beliau : 

 

assalamualaikum, saya nak ucapkan terima kasih kepada pihak BM kerana dengan website ini dan dengan izin Allah,setelah xx bulan berkenalan,genap xxx yg lalu saya telah mengikat tali pertunangan dengan salah seorang gadis di BM ni..kami bertaaruf hanya beberapa minggu sahaja dan kemudiannya saya menyatakan hasrat sebenar dan kedua belah keluarga menerima hasrat saya ini..inshaallah pada xxxxx ni kami akan dijab qabulkan..kat sini sy nak kongsi 2 perkara ,pertama cara mcm ni betul2 buat perhubungan kami terjaga sbb kami x perlu buang masa ber'couple',hnya dengan istikharah dan berkenalan di BM sahaja, yg kedua saya hnya nk bg pandangan pd admin kerana mungkin 1 hari nnti website ni akan lebih dikenali jdi hrp admin sentiasa memberi kawalan ketat atau memantau calon2 dalam BM ni supaya tidak ade yg mengambil kesempatan..ok la itu sahaja,apa2 pun saya nk ucapkan terima kasih sekali lg pd admin,semoga admin trus istiqamah dengan website BM ni.. assalamualaikum..  Alhamdulillah. Admin ucapkan jazakallah khatira atas pandangan dan kepercayaan yang diberikan calon tersut pada baitulmuslim.com. Admin juga berdoa semoga urusan perkhwinan beliau dipermudahkan. Amin     Admin Baitulmuslim.com    
Bertemu Jodoh
05/05/2014

Assalamualaikum...

 

Alhamdulillah, telah terbina lagi mahligai keluarga muslim. Kami menerima berita gembira sebentar tadi dari calon baitulmuslim yang mana memberitahu kami bahawa mereka telah mendirikan baitulmuslim. Ini mesej yang dihantar kepada kami oleh calon tersebut.

 

Assalamualaikum..alhamdulillah sy dan suami telah selamat mendirikan rumahtangga pd xxxxxx baru2 ini...kami bertemu dan berkwn melalui page baitulmuslim ini..di hrp ramai lg psgn yg akn bertemu jodoh di baitulmuslim ini...syukran.. :)

 

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini dari pihak kami baitulmuslim...Barakallah... :)

 

  •