fbpxcari jodoh | Bertemu Jodoh

Bertemu Jodoh

Kami akan poskan satu cenderamata kepada pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Klik sini untuk mengisi makluman bertemu jodoh.


Bertemu Jodoh
06/08/2014

Assalamualaikum,

 

Alhamdulillah, pagi ini kami menerima email dari calon baitulmuslim memberitahu beliau telah bertemu pasangan. Ini email beliau kepada kami,

 

Assalamualaikum ...sy n pasangan nk ucapkan thanku jugak pada baitulmuslim. Berkenalan  awal xxxx for a week kt baitulmuslim. Early xxxxx kami decide nak  serius. xxxx bertunang. & alhamdulillah akan bernikah soon. Mcm x percaya  pun ada sbb saya langsung tak expect akan berakhir camni. Time tu sy  cuma pikir perlu ada usaha. Thank you ya sbb jadi medium perkenalan  kami. Sy bersyukur jgak dipertemukan dengan seseorang yang menitik  beratkan agama. Alhamdulillah Allah trus bukak hati kami berdua waktu  tu. Satu benda saya nak nasihatkan org lain yang mencari pasangan.  Truskan berusaha n berdoa. & btul kata org lain..bila dh smpai jodoh  kita..senang ja jalan ke arah baitulmuslim tu dipermudahkan Allah. Yg penting lepas tu jangan lupa istikarah;D     Alhamdulillah, Tahniah buat pasangan ini dari kami baitulmuslim. Barakallah.
Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, kami menerima email ringkas gembira dari calon baitulmuslim.com memberitahu beliau telah bertemu pasangan melalui baitulmuslim.

Kami tidak dapat attachkan email tersebut atas permintaan.

Tahniah dari kami untuk mereka. Barakallah.

 

Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, kami menerima lagi berita gembira dari calon baitulmuslim.com. Ini email dari calon tersebut.

assalamualaikum..dah bertemu jodoh di baitulmuslim..insya ALLAH xxxxxx
depan berkahwin..tq.

 

Alhamdulliah, tahniah buat mereka berdua dari kami team baitulmuslim...Barakallah.

Bertemu Jodoh
05/08/2014

 

Assalamualaikum,

Kami teleh menerima email dan mesej ringkas berkenaan bertemu jodoh daripada pasangan baitulmuslim di wassup kami. Alhamdulillah. Mereka bakal mengikat tali prenikah tidak lama lagi. Tahniah daripada team kami.

Terima kasih juga atas jemputan . :) 

 

Admin baitulmuslim.com 

Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaiku, kami terima email berkenaan bertemu jodoh oleh calon. Ini merupakan email beliau pada kami, 

  Alhamdulillah admin.. saya dah bertemu jodoh melalui laman baitulmuslim ni.. syukur alhamdulillah. dan insyaAllah kami bakal melangsungkan perkhawinan bulan xxxx ini. Dan alhamdulillah sekarang kami diikat dgn ikatan pertunangan. apa2 pon, terima kasih banyak-banyak kerana admin bantu dalam menyediakan satu medium untuk saudara2 seislam utk berusaha mencari jodoh. hanya Allah yang mampu membalas usaha anda..     Alhamdulillah tahniah buat pasangan ini.   Admin baitulmuslim.com      
Bertemu Jodoh
04/08/2014

Assalamualaikum...

 

Alhamdulillah, terima lagi mesej dari calon memberitahu bahawa beliau sudah selamat diijab kabul. Ini mesej dari calon tersebut.

Assalamualaikum....terima kasih kerana membantu mencari jodoh. Alhamdulillah saya dan pasangan bertemu jodoh di Baitulmuslim dan telah selamat diijab qabul pada xxxxxxx. Doakan pernikahan kami ini membawa kami ke syurga. InsyaAllah....Aamiin.

Alhamdulillah...Jom sama sama kita doakan untuk pasangan ini...Tahniah dari kami...Barakallah.

Bertemu Jodoh
03/08/2014

Assalamualaikum....

 

Alhamdulillah...Kami menerima lagi berita gembira dari calon baitulmuslim.com memberitahu kami  bahawa mereka bakal mendirikan baitulmuslim tidak lama lagi. Ini email dari beliau.

 

saya keluar dari baitulmuslim.com sebab saya dapat temui calon yang saya cari dan sekarang dalam langkah seterusnya untuk ke arah risikan, pertunangan dan pernikahan. In shaa Allah. Saya bertemu dgn pasangan melalui laman baitulmuslim. Terima kasih admin baitul muslim.

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini...Barakallah.

Bertemu Jodoh
26/07/2014

Assalamualaikum....

Alhamdulillah, kami terima lagi email gembira dari calon baitulmuslim memberitahu bahawa beliau telah bertemu jodoh dan akan mendirikan masjid. Ini email dari beliau.

" Terlebih dahulu terima kasih pada ALLAH kerana telah menemukan jodoh. terima kasih juga pada baitul muslim kerana menyediakan tapak untuk bertemu jodoh.. syukur alhamdulillah pada ALLAH kerna dengan izin Nya saya telah dipertemukan jodoh di laman ini.. setelah sekian lama pencarian akhirnya saya bertemu juga pasangan hidup saya. setelah bertemu dengan kedua orang tua pasangan masing-masing.. setelah perbincangan kami bersetuju untuk pada bulan xxxxxxxx nanti untuk bernikah... Ribuan terima kasih pada admin kerana dengan bantuan pihak admin saya bertemu jodoh.. syukur alhamdulillah... mohon doanya... "

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini...barakallah.

Bertemu Jodoh
25/07/2014

Assalamualaikum warga baitulmuslim. Kami terima email daripada salah seorang calon mengenai bertemu jodoh. Ini merupakan email beliau : 

 

Assalamualaikum. Pertama sekali saya bersyukur kepada Allah kerana telah mempertemukan saya dengan BM yang sejujurnya saya tidak tahu kewujudannya. Tapi Alhamdulillah Allah takdirkan saya terlihat page Fb BM di laman FB saya dan saya terus mendaftar. Syukur sekali lagi saya telah bertemu seseorang di Bm dan in sya allah akan bertunang dalam masa terdekat. Mudah mudahan Allah permudahkan.   Wassalam.   Alhamdulillah. Tahniah kepada kedua calon. Kami mendoakan akan agar urusan mereka untuk kahwin dipermudahkan Allah,   Admin baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
21/07/2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah,  pagi tadi kami menerima email ringkas dari calon. Ini email ringkas beliau.

Salam..lupa plak nk bgtaw, maaf admin..kami berjumpa melalui BM ni..tp kami skrg saling berdoa agar Allah jdohkan kami..kami nk bercinta lpas nikah..insyaallah sampai masa kami akan disatukan.

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan, barakallah.