Bertemu Jodoh

Senarai bertemu jodoh ini adalah maklumat peserta cari jodoh baitulmuslim.com yang memaklumkan kepada kami bahawa mereka telah bertemu jodoh. Jumlah ini hanyalah sebahagian kecil dari jumlah yang sebenar. Maklumat peribadi mereka tidak dinyatakan di sini kerana menjaga privacy.

Kami akan postkan sedikit cenderamata kepada mana-mana pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Klik sini untuk mengisi makluman bertemu jodoh.

Tajuk Penerangan Tarikh
Bertemu jodoh di baitulmuslim.com Assalamualaikum. Pihak baitulmuslim.com menerima email lagi dari seorang calon tentang penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pihak baitulmuslim.com. Berikut adalah email yang dihantar :    Salam admin, Firstly sy nk ucap tq sbb wujudkn website bm ni...Alhamdulillah sy dh brjumpa bakal isteri sy melalui bm ni & bakal melangsungkan pd xxxx (kalo xde aral)... trima kasih kpd admin skali lg sbb brjaya satukan pasangan2..smoga Allah dpt merahmati & mebalas budi admin2 semua...insya Allah sy akn menjemput admin2 ke kenduri sy nnti... Sekian,tq Tahniah buat pasangan yang bakal berkahwin ini. Kami doakan semoga dalam berkah dan lindungan Allah sentiasa.Amin. Adminbaitulmuslim.com 06/12/2013
Bertemu jodoh di baitulmusim.com

Assalamualaikum... 

Hari ini kami kongsikan lagi mesej ringkas daripada calon di baitulmuslim.com. Email ringkas calon tersebut lebih kurang begini :

 

Salam Admin, FYI. saya telah menemui jodoh melalui baitulmuslim.com. Thanks & Regards,  xxxxx.     Alhamdulillah, lagi satu pasangan berjaya menemui jodoh di baitulmuslim.com. Kami mendoakan yang terbaik untuk kedua2 calon tersebut. Barakallah dari kami. Tahniah.     Admin baitulmuslim.com 
08/11/2013
Lagi bertemu jodoh di baitulmuslim.com Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kami kongsikan lagi email daripada calon di baitulmuslim.com. Emailnya adalah seperti berikut :    Assalamualaikum   Salam Maal Hijrah, Saya nak mengucapkan terima kasih kepada admin dan seterusnya kepada staf2 yg menguruskan baitulmuslim.com, Alhamdulillah saya dah pon berjumpa dgn calon isteri saya dalam bm ni jg. Sekarang ni kami baru memulakan proses membuat paperwork untuk pernikahan nanti. Semoga Allah memberi keredhaan dan kejayaan kpd admin dan staf2 baitulmuslim.com sekalian. semoga bm dapat meneruskan usaha murni ini. Semoga Allah permudahkan dan memberkati usaha kami untuk membina sebuah rumahtangga yang bahagia.. amiin Terima kasih semuaxxxxxxxx       Alhamdulillah. Satu pasangan lagi berjaya disatukan. Semoga rumah tangga pasangan ini dirahmati Allah. 
Tahniah.     Admin Baitulmuslim.com
06/11/2013
Lagi bertemu jodoh di baitulmuslim.com

Assalamualaikum.

Kami menerima lagi email daripada salah seorang ahli berdaftar di baitulmuslim.com. Email ringkas tersebut adalah seperti dibawah : 

 

Salam admin Baitulmuslim, Saya ingin memaklum kepada pihak Tuan, saya dah bertemu jodoh denganseseorang yang bernama xxxx di Baitulmuslim. Kami sudah bertunang, dahkami akan melansungkan perkahwinan bulan xxxx  ini, insya-Allah. (harap dapatdoakan kami) Saya ingin mengucapkan banyak2 terima kasih atas segalabantuan yang diberikan. Teruskan usaha anda BM !! =)   salam,xxxxx (nama)    Alhamdulillah. Satu lagi pasangan berjaya disatukan. Moga Allah merahmati kedua bakal pengantin ini. Amin.   Admin  baitulmuslim.com
27/10/2013
Bertemu jodoh di Baitulmuslim

Assalamualaikum. 

Pihak baitulmuslim.com telah menerima email daripada salah seorang ahli yang berdaftar di baitulmuslim.com. Email daripada calon tersebut adalah seperti ini :

 

"Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah segala puji bagi Allah atas semua nikmat-Nya kepada hamba-hambaNya. Untuk pengetahuan admin, saya ditakdirkan Allah bertemu jodoh di ruangan Baitul Muslim.com pada akhir tahun xxxx selepas disyorkan oleh seorang sahabat supaya menggunakan website Baitul Muslim.com sebagai salah satu usaha mencari jodoh. Kini saya dan bakal suami  sedang dalam persiapan membuat urusan walimah yang akan diadakan awal tahun xxxx. Ruangan yang disediakan oleh Baitul Muslim.com benar-benar membantu saya bertaaruf dan mengenali bakal suami dengan cara yang berlandaskan syariat Islam. Alhamdulillah.  Sekali lagi, saya ingin mengucapkan syukur ke hadrat Ilahi kerana Dia telah menggerakkan hati saya menggunakan ruangan Baitul Muslim.com dalam mencari pasangan hidup yang soleh. Terima kasih juga kepada pihak admin Baitul Muslim.com yang berjaya menyediakan ruangan yang sangat baik dan memenuhi landasan Islam dalam membantu muslim dan muslimah mencari jodoh mereka mengikut lunas-lunas Islam. Syabas."  Pihak baitulmuslim.com sangat gembira dengan berita ini. Tahniah sekali lagi buat bakal pengantin. Semoga rumah tangga yang dibina nanti dalam barakah Allah.  Admin Baitulmuslim.com   
25/10/2013
Calon bertemu jodoh di baitulmuslim.com

Assalamualaikum.

Kami menerima email dari calon yang telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Ini adalah email ringkas dari calon tersebut :

 

Dear Admin,

Alhamdulillah kerana baitulmuslim telah menjadi 'alat' mempertemukan jodoh. Saya telah pun menemui jodoh yg juga melalui baitulmuslim. Hanya Dia yang mempermudahkan segalanya. 

Terima kasih.

 

Syukur pada Allah, kerana telah bertemu jodoh. Tahniah daripada pihak baitulmuslim atas jodoh tersebut. Kami hanya membantu. Allah jualah yang menentukan segalanya.

 

Moga pasangan tersebut dapat membina rumah tangga yang barakah nanti. Mudahan.

 

Admin

Baitulmuslim.com.

25/09/2013
Bertemu jodoh di baitulmuslim.com (^_^)

Assalamualaikum,

kami terima email lagi daripada calon di baitulmuslim.com. Email ringkas calon tersebut adalah seperti berikut :

 

"salam..

sy ucapkan ribuan terima kasih kepada baitulmuslim kerana sy telah bertemu jodoh dgn bakal isteri sy yg xxx bulan lg akan melamsungkan perkahwinan...


terima kasih".

 

Alhamdulillah, tahniah buat calon dan pasangan. Harap dapat membina sebuah keluarga yang bahagia dalam barakah Allah nanti.

Tahniah dari kami pihak baitulmuslim untuk calon.

 

Admin

Baitulmuslim.com

 

 

10/09/2013
Bertemu jodoh di baitulmuslim.com

Assalamualaikum. Pihak baitulmuslim.com menerima email lagi dari calon yang dihantar melalui email. Berikut adalah email yang dihantar kepada kami :

 

assalamualaikum..dgn izin Allah,sabtu lepas,selamatlah sy bergelar tunangan org..sy knl tunang sy di baitul muslim pd xxxx..inshaAllah xxxxx nnt kami nikah..doakn hubungn ini diberkati...niat yg baik pst dipermudahkn...

 

Alhamdulillah, semoga pasangan ini mendapat keberkatan daripada Allah di atas perancangan untuk berkahwin dan mendirikan rumah tangga. Semoga rumah tangga yang bakal dibina nanti dalam mawadah, rahmat dan barakah Allah.

 

Amin.

 

 

Admin

Baitulmuslim.com

06/09/2013
Alhamdulillah, lagi pasangan disatukan di baitulmuslim.com

Assalamulaikum, 

Alhamdulillah, sekali lagi baitulmuslim.com menjadi perantara untuk disatukan 2 insan. Berikut adalah email yang pihak kami terima :

saya sudah pun bertemu jodoh dengan seseorang dari ahli Baitul Muslim juga. Insyaallah, bulan xx ni kami bakal disatukan. Perkenalan kami bermula akhir xxxx dan  xxxx yang lalu kami telah pun bertunang. Sekali lagi terima kasih banyak2 kepada pihak Baitul Muslim dalam usaha mewujudkan web sebegini. Terima kasih....semoga usaha pihak Baitul Muslim akan memudahkan calon yang lain bertemu jodoh mereka di jalan yang diredhai Allah. Amin.

 

Semoga bahtera rumah tangga yang bakal dibina nanti dalam mawadah dan rahmat Allah. Tahniah sekali lagi pada pasangan. :)

 

Admin 

Baitulmuslim.com

 

05/09/2013
Bertemu jodoh di baitulmuslim.com (^_^)

Assalamualaikum,

Semalam kami mendapat email dari ahli yang berdaftar di baitulmuslim.com berkenaan jodoh beliau. Ini adalah email yang di hantar kepada baitulmuslim.com :

 

Assalamualaikum.. :)

Alhamdulillah pembuka kata,
Terima kasih tak lupa juga,
BaitulMuslim medan perantara,
Tapi jodoh dariNYA jua..

InsyaAllah..majlis perkahwinan xxxxx & xxxxx pada xxx dan xxx..
Alhamdulillah & setinggi ucapan terima kasih buat team BaitulMuslim & semoga berjaya didunia dan diakhirat..
Doakan kami..

Assalamualaikum... :)

 

Alhamdulillah. Lagi pasangan yang berjaya dijodohkan. Bab kata beliau, bukan kami yang menetukan, tapi Allah swt. Baitulmuslim.com hanya sebagai ruang dan peluang. Jika masih mencari pasangan, boleh sertai kami.

Jazakallah

 

admin baitulmuslim.com

22/08/2013