fbpxcari jodoh | Bertemu Jodoh

Bertemu Jodoh

Kami akan poskan satu cenderamata kepada pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Klik sini untuk mengisi makluman bertemu jodoh.


Bertemu Jodoh
21/08/2014

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, terima lagi email dari calon baitulmuslim.com memberitahu kami bahawa beliau telah pun berkahwin. Ini email ringkas beliau kepada kami:

 

Salam, saya xxxxxx xxxxxx hanya ingin memberitahu saya sudah bernikah dengan xxxxx pada xxxxxx.

Bertemu melalui melalui baitulmuslim.

 

Alhamdulillah, tahniah buat pasangan ini, barakallah, Jom sama-sama kita doakan untuk pasangan ini.

Bertemu Jodoh
19/08/2014

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, petang ini kami menerima berita gembira melalui whatapps dari calon baitulmuslim.com. Ini mesej dari calon tersebut:

Assalamualaikum admin,

Saya ucap terima kasih. Saya dah kawen dgn salah seorang peserta lelaki baitulmuslim. Sekarang saya galakkan kawan bujang saya masuk baitulmuslim.

 

Alhamdulillah, Tahniah buat pasangan ini, barakallah. Jom sama sama kita doakan untuk mereka berdua.

Bertemu Jodoh
15/08/2014

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, menerima email ringkas dari calon baitulmuslim memberitahu kami, beliau telah bertemu pasangan. Ini email ringkas beliau:

 

Telah  bertemu jodoh. terima kasih baitulmuslim

 

Alhamdulillah, Jom sama-sama kita doakan untuk mereka berdua.

Bertemu Jodoh
10/08/2014

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, lagi bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Pagi ini kami menerima email dari calon baitulmuslim memberitahu berita gembira. Ini email dari calon tersebut.

 

Assalamualaikum , saya xxxxxxxx Nak tanya, bagaimana ingin menutup akaun baitul muslim ye? Alhamdulillah sy sudah bertemu jodoh dgn baitul muslim ini.. Akan bertunang pada xxxxxxxx ini.. Alhamdulillah Terima kasih baitul muslim... ☺️

 

Alhamdulillah, Jom sama sama kita doakan buat pasangan ini.

Bertemu Jodoh
06/08/2014

Assalamualaikum,

 

Alhamdulillah, pagi ini kami menerima email dari calon baitulmuslim memberitahu beliau telah bertemu pasangan. Ini email beliau kepada kami,

 

Assalamualaikum ...sy n pasangan nk ucapkan thanku jugak pada baitulmuslim. Berkenalan  awal xxxx for a week kt baitulmuslim. Early xxxxx kami decide nak  serius. xxxx bertunang. & alhamdulillah akan bernikah soon. Mcm x percaya  pun ada sbb saya langsung tak expect akan berakhir camni. Time tu sy  cuma pikir perlu ada usaha. Thank you ya sbb jadi medium perkenalan  kami. Sy bersyukur jgak dipertemukan dengan seseorang yang menitik  beratkan agama. Alhamdulillah Allah trus bukak hati kami berdua waktu  tu. Satu benda saya nak nasihatkan org lain yang mencari pasangan.  Truskan berusaha n berdoa. & btul kata org lain..bila dh smpai jodoh  kita..senang ja jalan ke arah baitulmuslim tu dipermudahkan Allah. Yg penting lepas tu jangan lupa istikarah;D     Alhamdulillah, Tahniah buat pasangan ini dari kami baitulmuslim. Barakallah.
Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, kami menerima email ringkas gembira dari calon baitulmuslim.com memberitahu beliau telah bertemu pasangan melalui baitulmuslim.

Kami tidak dapat attachkan email tersebut atas permintaan.

Tahniah dari kami untuk mereka. Barakallah.

 

Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, kami menerima lagi berita gembira dari calon baitulmuslim.com. Ini email dari calon tersebut.

assalamualaikum..dah bertemu jodoh di baitulmuslim..insya ALLAH xxxxxx
depan berkahwin..tq.

 

Alhamdulliah, tahniah buat mereka berdua dari kami team baitulmuslim...Barakallah.

Bertemu Jodoh
05/08/2014

 

Assalamualaikum,

Kami teleh menerima email dan mesej ringkas berkenaan bertemu jodoh daripada pasangan baitulmuslim di wassup kami. Alhamdulillah. Mereka bakal mengikat tali prenikah tidak lama lagi. Tahniah daripada team kami.

Terima kasih juga atas jemputan . :) 

 

Admin baitulmuslim.com 

Bertemu Jodoh
05/08/2014

Assalamualaiku, kami terima email berkenaan bertemu jodoh oleh calon. Ini merupakan email beliau pada kami, 

  Alhamdulillah admin.. saya dah bertemu jodoh melalui laman baitulmuslim ni.. syukur alhamdulillah. dan insyaAllah kami bakal melangsungkan perkhawinan bulan xxxx ini. Dan alhamdulillah sekarang kami diikat dgn ikatan pertunangan. apa2 pon, terima kasih banyak-banyak kerana admin bantu dalam menyediakan satu medium untuk saudara2 seislam utk berusaha mencari jodoh. hanya Allah yang mampu membalas usaha anda..     Alhamdulillah tahniah buat pasangan ini.   Admin baitulmuslim.com      
Bertemu Jodoh
04/08/2014

Assalamualaikum...

 

Alhamdulillah, terima lagi mesej dari calon memberitahu bahawa beliau sudah selamat diijab kabul. Ini mesej dari calon tersebut.

Assalamualaikum....terima kasih kerana membantu mencari jodoh. Alhamdulillah saya dan pasangan bertemu jodoh di Baitulmuslim dan telah selamat diijab qabul pada xxxxxxx. Doakan pernikahan kami ini membawa kami ke syurga. InsyaAllah....Aamiin.

Alhamdulillah...Jom sama sama kita doakan untuk pasangan ini...Tahniah dari kami...Barakallah.