Bertemu Jodoh

Kami akan poskan satu cenderamata kepada pasangan yang memaklumkan kepada kami yang mereka telah bertemu jodoh di baitulmuslim.com. Klik sini untuk mengisi makluman bertemu jodoh.


Bertemu Jodoh
18/02/2014

Assalamualaikum....

Hari ini kami terima lagi satu email dari calon baitulmuslim. Calon ini memberitahu kami bahawa mereka bertemu jodoh di baitulmuslim dan bakal berkahwin. Ini mesej yang dihantar kepada kami oleh calon tersebut.

 

Assalamualaikum..Alhamdulillah sy dan tunang telah dipertemukan di ruangan cari jodoh baitulmuslim.com bakal melangsungkan perkahwinan pada XXXXX, InshaAllah..doakan kebahagiaan kami..terima kasih baitulmuslim syukur pada Allah..:)

 

Alhamdulillah, satu lagi pasangan calon bertemu jodoh di ruangan cari jodoh baitulmuslim. Kami dari pihak baitulmuslim mengucapkan tahniah buat calon ini dan pasangan. Semoga bahagia. Amiin.

 

Bertemu Jodoh
17/02/2014

assalamualaikum....

Kami dapat satu lagi email dari calon memberitahu bahawa mereka bertemu jodoh di baitulmuslim dan bakal berkahwin tak lama lagi. Ini adalah mesej yang dihantar kepada kami.

 

Assalamualaikum. alhamdulillah sy bakal melangsungkan perkahwinan dengan salah seorang calon di BM juga pada XXXX ini. terima kasih kepada BM :).       Alhamdulillah, satu pasangan calon lagi telah bertemu jodoh dan akan melangsungkan perkahwinan. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan tersebut.
Bertemu Jodoh
11/02/2014
Assalamualaikum. Harap semua pengunjung dan ahli baitulmsulim sihat wal afiat. Kami terima email memberitahu tentang bertemu jodoh lagi. Ini email tersebut :    Assalam admin, Alhamdulillah, beberapa hari selepas join BM, sy telah berkenalan dgn beberapa calon. Namun, salah seorang drpd mereka ternyata cukup membuatkan setiap istikharah sy tenang. Malah, seminggu kemudian dgn gentlemannya, dia telah ke rumah menemui org tua sy dan merisik. In sha allah, kami akan bertunang pd xxx dan melangsungkan pernikahan pd xxxx ini. Alhamdulillah, perancangan allah sebaiknya. Terima kasih BM kerana menjadi medium kami bertemu jodoh. Semoga dipermudahkan urusan baik kami dan semoga BM terus success.  Alhamdulillah. Lagi satu pasangan dapat di satukan. Semoga pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga ini bahagia di dunia hingga syurga.   Amin.   Admin Baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
28/01/2014

Assalamualaikum. Hari ini kami terima lagi satu mesej yang beritahu pasal berjumpa jodoh di baitulmuslim.com. Ini adalah mesej yang di hantar kepada kami : 

 

 

" Salam, saya berkenalan dgn zauj saya melalui baitulmuslim pada xxx  lalu, bertaaruf pada akhir xxxx  n bertunang pada xxxx ...kami bru sahaja melangsungkn perkahwinan pd xxxxx . Alhamdulillah....terima kasih baitulmuslim kerana mnjadi pengantara di antara kami dlm mncari jodoh dlm cara yg diberkati Allah n jauh dr perkara2 munkar...moga admin n sesiapa yg terlibat dirahmati Allah...amin.. " 

 

 

Alhamdulillah, satu pasangan lagi berjaya disatukan. Tahniah dan barakallah untuk pasangan tersebut. 

  •  
Bertemu Jodoh
19/01/2014

dapat satu sms hari ni:

"assalamualaikum ustaz, saya xxx salah seorang peserta baitulmuslim yang ustaz pernah takruf di masjid shah alam pd hujung tahun 2012 . saya nak dapatkan alamat untuk hantar kad jemputan walimatulurus saya dan bakal isteri"

tahniah. kami memang ada sediakan cenderamata khas dari baitulmuslim.com JIKA kami sempat hadir walimatulurus ahli, kalau tak sempat datang ambik kat shah alam na.

Bertemu Jodoh
06/12/2013
Assalamualaikum. Pihak baitulmuslim.com menerima email lagi dari seorang calon tentang penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pihak baitulmuslim.com. Berikut adalah email yang dihantar :    Salam admin, Firstly sy nk ucap tq sbb wujudkn website bm ni...Alhamdulillah sy dh brjumpa bakal isteri sy melalui bm ni & bakal melangsungkan pd xxxx (kalo xde aral)... trima kasih kpd admin skali lg sbb brjaya satukan pasangan2..smoga Allah dpt merahmati & mebalas budi admin2 semua...insya Allah sy akn menjemput admin2 ke kenduri sy nnti... Sekian,tq Tahniah buat pasangan yang bakal berkahwin ini. Kami doakan semoga dalam berkah dan lindungan Allah sentiasa.Amin. Adminbaitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
08/11/2013

Assalamualaikum... 

Hari ini kami kongsikan lagi mesej ringkas daripada calon di baitulmuslim.com. Email ringkas calon tersebut lebih kurang begini :

 

Salam Admin, FYI. saya telah menemui jodoh melalui baitulmuslim.com. Thanks & Regards,  xxxxx.     Alhamdulillah, lagi satu pasangan berjaya menemui jodoh di baitulmuslim.com. Kami mendoakan yang terbaik untuk kedua2 calon tersebut. Barakallah dari kami. Tahniah.     Admin baitulmuslim.com 
Bertemu Jodoh
06/11/2013
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kami kongsikan lagi email daripada calon di baitulmuslim.com. Emailnya adalah seperti berikut :    Assalamualaikum   Salam Maal Hijrah, Saya nak mengucapkan terima kasih kepada admin dan seterusnya kepada staf2 yg menguruskan baitulmuslim.com, Alhamdulillah saya dah pon berjumpa dgn calon isteri saya dalam bm ni jg. Sekarang ni kami baru memulakan proses membuat paperwork untuk pernikahan nanti. Semoga Allah memberi keredhaan dan kejayaan kpd admin dan staf2 baitulmuslim.com sekalian. semoga bm dapat meneruskan usaha murni ini. Semoga Allah permudahkan dan memberkati usaha kami untuk membina sebuah rumahtangga yang bahagia.. amiin Terima kasih semuaxxxxxxxx       Alhamdulillah. Satu pasangan lagi berjaya disatukan. Semoga rumah tangga pasangan ini dirahmati Allah. 
Tahniah.     Admin Baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
27/10/2013

Assalamualaikum.

Kami menerima lagi email daripada salah seorang ahli berdaftar di baitulmuslim.com. Email ringkas tersebut adalah seperti dibawah : 

 

Salam admin Baitulmuslim, Saya ingin memaklum kepada pihak Tuan, saya dah bertemu jodoh denganseseorang yang bernama xxxx di Baitulmuslim. Kami sudah bertunang, dahkami akan melansungkan perkahwinan bulan xxxx  ini, insya-Allah. (harap dapatdoakan kami) Saya ingin mengucapkan banyak2 terima kasih atas segalabantuan yang diberikan. Teruskan usaha anda BM !! =)   salam,xxxxx (nama)    Alhamdulillah. Satu lagi pasangan berjaya disatukan. Moga Allah merahmati kedua bakal pengantin ini. Amin.   Admin  baitulmuslim.com
Bertemu Jodoh
25/10/2013

Assalamualaikum. 

Pihak baitulmuslim.com telah menerima email daripada salah seorang ahli yang berdaftar di baitulmuslim.com. Email daripada calon tersebut adalah seperti ini :

 

"Assalamualaikum w.b.t Alhamdulillah segala puji bagi Allah atas semua nikmat-Nya kepada hamba-hambaNya. Untuk pengetahuan admin, saya ditakdirkan Allah bertemu jodoh di ruangan Baitul Muslim.com pada akhir tahun xxxx selepas disyorkan oleh seorang sahabat supaya menggunakan website Baitul Muslim.com sebagai salah satu usaha mencari jodoh. Kini saya dan bakal suami  sedang dalam persiapan membuat urusan walimah yang akan diadakan awal tahun xxxx. Ruangan yang disediakan oleh Baitul Muslim.com benar-benar membantu saya bertaaruf dan mengenali bakal suami dengan cara yang berlandaskan syariat Islam. Alhamdulillah.  Sekali lagi, saya ingin mengucapkan syukur ke hadrat Ilahi kerana Dia telah menggerakkan hati saya menggunakan ruangan Baitul Muslim.com dalam mencari pasangan hidup yang soleh. Terima kasih juga kepada pihak admin Baitul Muslim.com yang berjaya menyediakan ruangan yang sangat baik dan memenuhi landasan Islam dalam membantu muslim dan muslimah mencari jodoh mereka mengikut lunas-lunas Islam. Syabas."  Pihak baitulmuslim.com sangat gembira dengan berita ini. Tahniah sekali lagi buat bakal pengantin. Semoga rumah tangga yang dibina nanti dalam barakah Allah.  Admin Baitulmuslim.com